Ένα Μηνιαίο Συνδρομητικό Πρόγραμμα για εσένα τον ελεύθερο επαγγελματία και επιχειρηματία όπου λαμβάνεις mentoring για αποτελεσματική Στρατηγική, επικό Περιεχόμενο και αυξανόμενο Εισόδημα στην διαδικτυακή σου επιχείρηση.

Ένα εργαστήρι στο οποίο μπορείς να έρχεσαι για να λαμβάνεις καθοδήγηση και ποιοτική εκπαίδευση έτσι ώστε να απλοποιείς την ανάπτυξη της επιχείρησης σου και να δημιουργείς στρατηγικές για περισσότερα χρήματα και ελευθερία.


Αν αισθάνεσαι πως:

Όσο και να προσπαθείς παραμένεις στάσιμος στην επιχείρηση σου

Νιώθεις μπερδεμένος με όλα αυτά τα βήματα που πρέπει να κάνεις

Χρειάζεσαι κάποιον να ακούσει τις ιδέες σου για να αισθάνεσαι ασφαλής με τα επόμενα σου βήματα

Έχεις επαγγελματικές ερωτήσεις στις οποίες δεν έχεις λάβει απαντήσεις

Κολλάς στην δημιουργία περιεχομένου για την επιχείρηση σου

Δεν σε ικανοποιεί το εισόδημα που λαμβάνεις σήμερα και θες οπωσδήποτε να το αυξήσεις

Νιώθεις μόνος μέσα στο ελεύθερο επάγγελμα και ότι παλεύεις δίχως συμμάχους

Τότε το Virtual Business Lab είναι για σένα!


Τι λαμβάνεις με την συνδρομή σου:

1 Τετράδιο Εργασιών για άμεση αύξηση του μηνιαίου σου εισοδήματος

1 Business Quiz κάθε μήνα

Πρόσβαση στην υποστηρικτική ομάδα των μελών του προγράμματος

Υποστήριξη από την Άννα την Βιργινία και την ομάδα τους Προσωπικά

Μια νέα θεματική πάνω στην δημιουργία εισοδήματος & στρατηγικής κάθε μήνα

Μια ομαδική συνεδρία κάθε μήνα με την Άννα και την Βιργινία

Ένα Q&A με την Άννα για επίλυση αποριών

Mηνιαία συνεδρία Στρατηγικής και δημιουργίας εισοδήματος με την Βιργινία

Συνεδρία δημιουργίας περιεχομένου με την Άννα ή την Βιργινία

Προτεραιότητα πρόσβασης σε όλα μας τα προγράμματα


Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για εσένα που:

Είσαι ελληνόφωνος επαγγελματίας είτε ζεις στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό

Επιθυμείς να διπλασιάσεις τα έσοδα που έχεις τώρα στην επιχείρηση σου

Έχεις εμπειρία στο ελεύθερο επάγγελμα για τουλάχιστον 12 μήνες

Είσαι αυτοδημιούργητος και αγαπάς να μαθαίνεις από άλλους αυτοδημιούργητους

Αγαπάς τις λύσεις και όχι τις δικαιολογίες

Είσαι έτοιμος να βγεις από την ζώνη της άνεσης σου

Θες να μάθεις τεχνικές πωλήσεων, στρατηγική και μάρκετινγκ

Είσαι έτοιμος να εξαργυρώσεις τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου

Παθιάζεσαι με την εξέλιξη σου, είσαι δημιουργικός δυναμικός και ευρηματικός

Η γνώση που θα λάβεις μέσα από αυτό το πρόγραμμα προέρχεται από δυο ενεργές επαγγελματίες στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο με διεθνή εμβέλεια.


Η υπόσχεση μας σε εσένα:

Είμαστε εδώ για να σου δείξουμε τις απεριόριστες δυνατότητες που υπάρχουν στο να ξεκινήσει και να αναπτυχθεί η επιχείρηση σου καθώς και να γνωστοποιήσουμε απλές τεχνικές δημιουργίας μεγάλων εισοδημάτων που έχουμε εφαρμόσει με επιτυχία στις δικές μας επιχειρήσεις.

Θέλουμε για σένα να καταφέρεις να εργάζεσαι με τους δικούς σου όρους από οπουδήποτε στον κόσμο και να προσαρμόζεις την εργασία σου γύρω από την προσωπική σου ζωή και όχι το ανάποδο.

Η άποψη και η φωνή σου ώς μέλος είναι σημαντική για εμάς, θα ακούμε προσεχτικά τις ερωτήσεις σου και θα δημιουργούμε υλικό πάνω σε αυτές.

Οραματιζόμαστε να κάνουμε αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα ένα αρφαλές και σταθερό περιβάλλον επαγγελματικής εξέλιξης και δημιουργίας εισοδημάτων για όλους μας.

Με την εγγραφή σου αποκτάς άμεση πρόσβαση σε μια κλειστή ομάδα στο Facebook από όπου θα ξεκινήσεις δράση. Αυτό θα είναι το δικό μας “ εργαστήρι” ένα εργαστήρι συνέργειας με μια ομάδα που νοιάζεται πραγματικά για την εξέλιξη σου


Ποιo είναι το καλύτερο από όλα;

Η συμμετοχή σου στοιχίζει μόνο 49 ευρώ τον μήνα

Χωρίς καμία δέσμευση μπορείς να αποχωρήσεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις δίχως προειδοποίηση

Και αν αποφασίσεις από τώρα να συμμετέχεις για όλο τον χρόνο, λαμβάνεις ώς δώρο 2 ατομικές συνεδρίες με την Άννα και την Βιργινία


Δημιουργός Προγράμματος


Βιργινία Γεωργίου
Βιργινία Γεωργίου

Ονομάζομαι Βιργινία και είμαι παθιασμένη με την προσωπική εξέλιξη!

Τρέχω ένα πολύ επιτυχημένο διαδικτυακό κέντρο το μέσα από το οποίο βοηθώ Έλληνες ανά τον κόσμο να εξελίσσονται και ευτυχούν πετυχαίνοντας τους στόχους τους.

Οι σπουδές μου ήταν στην Ψυχολογία και ακολούθως στην Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Παρόλο που εκπαιδεύτηκα ως ψυχολόγος δεν ακολούθησα καμία από τις δύο επιστήμες ως επάγγελμα.

Με κέρδισε το Coaching και οι τεχνικές που σε εμένα δουλέψαν καταπληκτικά και μου έδωσαν πραγματικά αποτελέσματα στην ζωή και την καριέρα μου

Τα τελευταία 10 χρόνια ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεγάλωσα στην Κύπρο, η καρδιά μου είναι πάντα στην Ελλάδα και η ευελιξία του επαγγέλματος μου, επιτρέπει να ταξιδεύω συχνά και να υπάρχω και στις 3 χώρες.

Αυτή είναι η χρονιά που θα μοιραστώ και θα διδάξω την προσωπική εξέλιξη σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορώ.

Παρά την εξωστρέφεια που με χαρακτηρίζει είμαι εξίσου εσωστρεφής (καθότι δίδυμος στο ζώδιο) Περνώ πάμπολλες ώρες με τον εαυτό μου μελετώντας τρόπους να μεταδώσω την προσωπική εξέλιξη με πάναπλες τεχνικές.

Λατρεύω την στοχοθεσία και την στοχοπροσήλωση καθώς έχω σημαία μου την νοοτροπία της εξέλιξης μέσα από την θετική σκέψη.

Πιστεύω πώς Μπορείς Να Τα Έχεις Όλα, και αυτό είναι το μότο μου. Αυτή η στάση ζωής αυτόματα φέρνει και αποτελέσματα και επιτυχίες, και η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι ξέρετε η Ευτυχία.

Αυτή είμαι λοιπόν και είμαι περήφανη που στην πορεία μου συνάντησα κι άλλους σαν κι εμένα που μαζευτήκαμε μαζί σε μια ομάδα και κάνουμε αυτά που μας αρέσουν.

Εμπνέουμε, Στοχοθετούμε, Ξεμπλοκάρουμε, Απολαμβάνουμε.

Καλώς ήρθες στον κόσμο μας!


 

Συχνές Ερωτήσεις


Πότε ξεκινά και τελειώνει το πρόγραμμα;
Το πρόγραμμα ξεκινά τώρα και ανανεώνεται μηνιαίως. Παρόλο που το τρέχουμε δοκιμαστικά για ένα εξάμηνο είμαστε εδώ για να μείνουμε. Οπότε θα έχεις πρόσβαση σε αυτό για όσο εσύ το επιλέξεις.
Σε ποιον απευθύνεται αυτό το πρόγραμμα;
Σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που ξεκινάνε τώρα ή αποφάσισαν να εξελίξουν την επιχείρηση τους και θέλουν πρόσβαση σε απλές στρατηγικές δημιουργίας εισοδημάτων. Καθώς επίσης και σε επιχειρηματίες που θέλουν άμεσα να αυξήσουν το εισόδημα τους ή αισθάνονται μόνοι τους στο ελεύθερο επάγγελμα. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι αυτό είναι το πρώτο πρόγραμμα που συν-διδάσκει η Άννα Χατζηδάκη το οποίο απευθύνει και σε άντρες.
Είναι κατάλληλο μόνο για αποφοίτους των προγραμμάτων σας;
Το VBL είναι ανοιχτό για όλους ακόμα και αν δεν είναι πελάτες μας. Παρόλο που δημιουργήσαμε το VBL για να υποστηρίξουμε τις Eλληνόφωνες VA's και τους Greek Experts, αποφασίσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας στο ευρύ κοινό που είναι οι Ελληνόφωνοι επιχειρηματίες ανά τον κόσμο.
Πώς γίνεται η εγγραφή μου;
Η εγγραφή σου ξεκινά με το που αγοράσεις την συνδρομή σου. Λαμβάνεις άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα και ανανεώνεται μηνιαίως. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν την διακόψεις εσύ πριν την επόμενη ανανέωση θα ανανεώνεται αυτόματα την ίδια μέρα κάθε μήνα. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο της έναρξης και διακοπής αυτής της συνδρομής χωρίς κανένα περιορισμό.
Για πόσο καιρό μπορώ να έχω πρόσβαση στο πρόγραμμα;
Για όσο το επιλέξεις. Εφόσον εγγράφεις λαμβάνεις απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το υλικό του προγράμματος από όλες τις συσκευές που έχεις.
Τι συμβαίνει αν δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρόγραμμα;
Θέλουμε να είσαι χαρούμενος με την κάθε σου επιλογή και το διδάσκουμε. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος επικοινώνησε μαζί μας εντός 14 ημερών και θα λάβεις πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Ανησυχώ πως δεν θα μπορώ το ακολουθήσω όπως πρέπει
Η παρακολούθηση κάθε προγράμματος είναι πάντα στο χέρι σου. Κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να το κάνει για σένα. Έχοντας προσωπική εμπειρία από παρόμοια προγράμματα που έχουμε στήσει και παρακολουθήσει έχουμε σκοπό να κάνουμε το VBL όσο πιο βοηθητικό και χρήσιμο γίνεται για να αποτελέσει τον δικό σου “χώρο” Επαγγελματικής & Επιχειρηματικής Ανέλιξης!
Είναι αυτό ένα πρόγραμμα προσωπικής εξέλιξης;
Όχι! Παρόλο που λατρεύουμε την προσωπική εξέλιξη, στο VBL εστιάζουμε μόνο στο να χτίζουμε κερδοφόρες επιχειρήσεις με νόημα, σκοπό και όραμα και φυσικά στο να κερδίζουμε περισσότερα χρήματα. Για την προσωπική σου εξέλιξη φροντίζουμε στο Greek Positive Hub.
Είναι αυτό ένα εκπαιδευτικό επαγγελματικό πρόγραμμα;
Όχι! Εάν θέλεις να γίνεις Virtual Assistant, αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά με την εκπαίδευση που παρέχει η Άννα. Λειτουργεί επίσης συμπληρωματικά με το Greek Experts Hub που είναι η εκπαίδευση που παρέχει η Βιργινία για επιχειρηματίες που θέλουν να εξαργυρώσουν το ταλέντο ή την ειδικότητα τους.
Υπάρχει δέσμευση για το πόσο θα είμαι στο πρόγραμμα αυτό;
Καμία δέσμευση και αυτή είναι και η υπεροχή αυτού του προγράμματος. Αν δεν σε εξυπηρετεί άλλο, αποχωρείς. Το μόνο που χάνεις είναι την καταπληκτική τιμή την οποία “κλειδώνεις” με την εγγραφή σου.
Η τιμή του προγράμματος για εμένα παραμένει η ίδια για πάντα;
Βεβαίως, εφόσον δεν αποχωρήσεις.
Θα έχω πρόσβαση στην Άννα και την Βιργινία προσωπικά;
To VBL δεν περιλαμβάνει προσωπικές συνεδρίες με την Άννα ή την Βιργινία παρά μόνο ομαδικές. Εκτός κάνεις εγγραφή για 1 χρόνο, όπου λαμβάνεις 1 συνεδρία με την κάθε μια διάρκειας 60 λεπτών δωρεάν. Παρ’ όλα αυτά σου δίνεται η ευκαιρία να αιτηθείς για προσωπικές συνεδρίες σε προνομιακές τιμές και προγράμματα, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο για τα μέλη μας.
Θέλω κι άλλες πληροφορίες για το περιεχόμενο του προγράμματος
Το περιεχόμενο θα είναι ένας συνδυασμός από αναλυτικές τεχνικές και μηνιαίες θεματικές. Όλα θα είναι διαθέσιμα μέσω της εύχρηστης πλατφόρμας Teachable η οποία θα είναι η δική σου “βιβλιοθήκη” επιχειρηματικής εξέλιξης. Κάθε μήνα διδάσκουμε μια νέα θεματική και δημιουργούμε εκπαιδεύσεις όπου και όταν χρειάζεται. Στο VBL έχουμε την πρόθεση να δομούμε το πρόγραμμα βάσει των αιτημάτων των μελών του.
Τι γίνεται αν δεν μπορώ να δω τις εκπαιδεύσεις LIVE;
Θα είναι μαγνητοσκοπημένες και μπορείς να τις παρακολουθήσεις στον δικό σου χρόνο, όσες φορές θέλεις. Αν οι πιο πάνω ερωτήσεις ξεκαθαρίζουν το τοπίο για σένα, θα χαρούμε να σε έχουμε στο VBL δίπλα στα μέλη που ήδη απολαμβάνουν την συμμετοχή τους μέσα σε αυτό!

Get started now!